Trine Rud

Jeg hedder Trine og er født i 1973.

Efter at have arbejdet i over 27 år i sundhedsvæsenet som bl.a. sygeplejerske og anæstesisygeplejerske. I 2016 valgt jeg at skifte retning og blive selvstændig og åbnede klinikken og har haft over 1.700 patienter i smertebehandling. Patienterne kommer fra hele landet.

Med min erfaring fra tidligere har jeg kunnet dygtiggøre mig inden for fodterapi, hvor jeg kan kombinere samværet med mennesker, sundhedsvæsenet og det at være selvstændig. På trods af mine mange år i sundhedsvæsenet blev jeg dybt overrasket over hvor meget viden, der er om fødder, og hvad det egentlig betyder at passe på sine fødder. Jeg elsker at hjælpe folk og kan se, at der ofte ikke skal så meget til, bare man sætter ind tidligt og finder årsagen til problemerne.

Som anæstesisygeplejerske er man specialuddannet i bla. smerter og man er ekspert i smertebehandling. Jeg brænder for at hjælpe folk med smerter i fødderne, da det er invaliderende for folk at gå rundt med og ofte er denne patientgruppe, overset i sundhedssystemet samt de er stødt på udsagn som “ vent 1 1/2 år, så går det over”. Det er en af grundende til at jeg laver oplæg for bl.a læger i almen praksis, faggrupper i regionen, som bliver taget imod overvældende positivt, hvilket jeg er meget taknemmelig for, fordi de så kan hjælpe deres patienter bedre.

Jeg gør aldrig noget halvt og sætter altid patienterne i fokus, så de kan føle en seriøs og tilfredsstillende behandling af og vejledning om deres fødder. Jeg behandler ikke symptomer alene, men er meget grundig i at finde årsagen - ellers er man lige vidt med problemer i fødderne. Jeg glæder mig til at behandle dine fødder.

For at få ugentlig sparring med kollegaer, så jeg kan holde mig opdateret igennem faglige problemstillinger, deltager jeg i ERFA grupper og ugentlige møder med specialister. Jeg er tit på kursus i fx ny viden om laserbehandling, indlæg, nye tiltag vedr. sår og diabetes eller i andre spændende emner vedrørende fødder.