Laserbehandling (LLLT)

På klinikken behandler vi kun laseren i forbindelse med fodrelaterede problemer.

Laserterapi baserer sig på et hidtil ufravigeligt princip fra fysikkens verden som lyder: Energi kan ikke skabes, og energi forsvinder aldrig. Energi kan i stedet ændre form og overføres fra ét objekt til et andet.

Med laserbehandling overføres energien fra laserlyset til kroppens celler, hvor det kan benyttes som brændstof. Laserlyset trænger med sine helt specielle egenskaber og sin energi dybt ind i vævet, ind til den enkelte celle og ind til hver eneste lille mitochondrie, hvor energien absorberes og dermed overføres. Cellen får derved energi til at udføre alle de opgaver, som den i forvejen er programmeret til, heriblandt kroppens naturlige helingsproces.

Hvis du for eksempel tilfører laserenergi efter en skade, opnår du en acceleration af kroppens naturlige helingsproces. Princippet er illustreret grafisk med et eksempel (en forstuvning) på diagrammet "Accellerated Natural Healing".

 

Vores erfaring med laser

I klinikken har vi erfaring for, at laserbehandling er god til inflammatoriske tilstande, fx plantar facitis (ofte forvekslet med hælspore), forstuvninger, sårheling ved fx negleomgivelser og fodvorter. Laserbehandlinger kræver flere behandlinger med kort interval hvis du vil opnå den fulde virkning. Vi sælger et klippekort af 5 behandlinger, hvor vi sætter datoerne i kalenderen med det samme, så der kun er få dage imellem hver laserbehandling.

Behandlingen er smertefri, du mærker højst en snurren eller følelse af varme. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en mindre forværring ved de første behandlinger, hvorefter det bliver bedre. Nogle gange virker det smertelindrende fra første behandling.

Princippet om Accelereret Naturlig Heling™

Laserterapi bygger på dette princip, hvilket kommer til udtryk i følgende egenskaber og fordele:

  • Biostimulerende laserterapi accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsproces.
  • Laserterapi giver energi til cellerne ved at styrke produktionen af ATP, hvilket fører til en væsentlig forøgelse af celleaktiviteten.
  • Dette bevirker blandt andet en hurtigere koagulation ved akutte skader, hvilket igen reducerer ødemer og hævelser.
  • Laserterapi virker stærkt dæmpende på inflammationer, både i kroniske og akutte tilfælde.
  • Laserterapi forøger dannelsen af kollagent væv og medvirker derved til en hurtigere sårheling.
  • Laserterapi mobiliserer kroppens naturlige immunforsvar og styrker evnen til at bekæmpe angreb fra bakterier, vira og svamp.
  • Blodgennemstrømningen forøges, selv i områder med nedsat cirkulation og/eller kroniske muskelspændinger.
  • Laserterapi virker smertedæmpende, dels ved at reducere det problem, der har forårsaget smerten i første omgang, dels ved at stimulere kroppens produktion af endorfin og encephalin.
  • Biostimulerende Laserterapi har ingen kendte bivirkninger. Det hjælper simpelthen kroppen med at gøre det den allerede er programmeret til at gøre - bare langt hurtigere.

Mulighed for rabat:

Der sælges klippekort til laser 5 klip 1.480 kr.

Klippekort købes i klinikken og der bestilles laser. 1 gang, ved første besøg.
Der tilbagebetales ikke penge for ubrugte klip, samt klip udgår ved ikke rettidig aflysning af tid, i overensstemmelse med vores afbudsregler.