Hvis du vil have et lille stykke af himlen til dine fødder er det bestemt et besøg værd at få en konsultation hos Trine i Søborg Fodterapi. Jeg fik afrensning og klip af negle samt grundig fjernelse af hård hud. Da Trine også er sygeplejerske fik jeg også behandling for en grim vabel det ikke ville hele op. Jeg sender mine varmeste anbefalinger, da Trine både er grundig og dedikeret på sine fagområder og min fødder var som en babys længe efter.

– Tina Helle Espe Enevoldsen

Ifm. min graviditet blev Trine min redningskvinde. Mine i forvejen meget flade fødder havde det ikke sjovt og mine hæle var ømmere end aldrig før – dette afhjalp Trine, ved at lave nogle fantastiske indlæg, som tilmed kan være i næsten alle sko, som ellers ofte er et problem med indlæg. Efter et besøg hos Trine med en times ren wellness af fødderne sammen med de nye indlæg, var mine fødder klar til at tage hul på de sidste tunge måneder af graviditeten.

– Michelle Faurholt Egelborg

Trine forvandlede mine fødder fra indtørrede vintergrå elefantfødder til lækre sunde lyserøde fødder fri for hård hud og revner. Hun er virkelig dygtig og kompetent og man kan mærke hun brænder for at vi alle kommer til at gå rundt med sunde fødder.

–  Maria Werner

Trine har fjernet en ligtorn som har plaget mig i årevis. Det gik så let. Jeg har fået lavet indlæg pga mine fejlstillinger, og det virker fantastisk. Jeg kan helt klart anbefale klinikken.

– Helle Burgdorff Lund

Elsker at få ordnet fødder og når det så bliver gjort med så stor omhu og en ligefrem “nørdet” passion for fødder, så kan jeg kun anbefale Søborg Fodterapi – 5 store stjerner herfra.

– Karina Lone Grønbæk

Jeg har aldrig prøvet fodbehandling før og var ret skeptisk da jeg ikke er meget for at lade andre røre mine fødder, men det var virkelig skønt og jeg har aldrig haft så fine og bløde fødder som nu. Samtidig har jeg fået indlæg for nedsunken forfod og kan mærke stor forskel allerede en uge efter. Trine er med hendes mange års erfaring indenfor sundhedsvæsnet god til at vejlede og give gode råd. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger hvis man ønsker en professionel behandling.

– Malene Jensen, Gentofte

Trine er, udover at være imødekommende og sympatisk, super kompetent/ professionel. Hun har med sine indlæg afhjulpet en nerveskade i foden, så jeg stort set ikke har smerter mere – tak.

– Thomas Pøhl, Hvidovre

Har fået en professionel dejlig behandling af mine lidt vanskelige fødder – og det har været en nydelse bagefter. Desuden har jeg fået rigtig gode råd både omkring skoindlæg og korrekt skovalg for at undgå forværring af mine fodproblemer.

– Annette, Karlslunde

Fodterapi kan klart anbefales! Trine tager sig tid og er omhyggelig og meget dygtig til sit arbejde. Det er SÅ dejligt både under og efter en behandling. Trine har været til stor hjælp med vejledning i hvilke sko, såler mm der er gode for en som mig, der har besværlige fødder.

– Tina, Roskilde

Jeg har haft smerter i min ene fod i længere tid pga stående hårdt arbejde. Jeg fik laserbehandling anbefalet og har af Trine fået 4 behandlinger i alt, og allerede efter to behandlinger kunne jeg mærke stor forskel. Nu er alle smerterne væk. Kan virkelig anbefales.

– Ilse, Tune

Jeg henvendte mig til Trine, da jeg havde problemer med smerter i mit højre knæ og begge fødder. Specielt højre fod. Da jeg er meget aktiv og både går og cykler meget i min hverdag var smerterne begyndt at blive en hæmsko. Trine er meget professionel og fik virkelig spurgt ind til problemerne samtidig med, at hun fik kigget på min fødder og målt min fodstilling. Hun foreslog nogle 3/4 såler, der kunne flyttes rundt i forskellige sko, og jeg må sige, at det går hjulpet. I starten var jeg lidt skeptisk over den kraftige støtte, der var, men efter langsomt at have vænnet mig til dem, kan jeg absolut ikke undvære sålerne længere. Smerterne er nu helt væk, og jeg kan dyrke min sport helt uden problemer. STORT tak til Trine for at holde fast i, hvilken støtte jeg havde behov for, da jeg syntes, det virkede for voldsomt. Du har også været god til at følge op. Du er meget dygtig og engageret. Jeg kan kun anbefale dig!

 – Kristian Gershøj, Roskilde

Jeg er super glad for Trines professionelle behandling i forbindelse med mine fodproblemer, efter en lang slidsom sæson som triatlet med bl.a. VM i Xterra. Er super tilfreds med Trines professionelle diagnosticering samt behandling af min fodskade, efter en lang og slidsom trisæson. Efter mit VM-guld i Xterra, Hawaii (cross triatlon) krævede min svangsene hvile og behandling. Trine har lavet specialindlæg til mine løbesko og behandlet mig med laser. Jeg er nu i gang med at jagte nye medaljer især pga. Trines ekspertise.

– Carol Rasmusen, Karlslunde

Tak for en fantastisk professionel behandling!

Der er faktisk sket et lille mirakel for mig, fra at være afhængig af smertestillende og stadigvæk lide af kraftige smerter i mine fødder til at være smertefri og fuldstændig fri for smertestillende medicin… efter at have fået lavet indlæg er min hverdag totalt ændret.

Smerter overalt i forfoden, smerter der løb ind over mine tæer foran neglene, en smerte ”som at gå på en byld” under foden, smerter der sprang rundt og pludselig dukkede op et nyt sted… et liv med en fod der var ved at brænde op… andre smerter fra overstået kemo behandling lagde til i smerter som brandsår.. på udvendige side af foden…. Smertestillende Kodimagnyl kunne i flere år hjælpe mig – men da min mave og mine led begyndte at volde problemer måtte jeg efter konsultation med min læge stoppe med acetylsalicyl præparater .. og prøve med Panodil (paracetamol) produkter der ikke havde nogen særlig virkning.. her efter var min hverdag et smerte helvede.

Ved Trine Rud Søborg fodterapi fik jeg ved første besøg fremstillet et par forsøgs såler der viste sig at stort set fra dag et at ændre min situation fuldstændigt, efter jeg fik disse sko indlæg har jeg faktisk ikke haft ondt… og har ikke rørt smertestillende. Jeg har levet i dette par sko som med et trylleslag har løst mine smerte problemer….

Jeg kan kun anbefale Søborg Fodklinik som et sted hvor man møder stor professionalisme og effektiv behandling.

  –  Mikael E. Nielsen

Hvis du har problemer med fødderne, så start hos Trine! Da jeg først kom hos Trine, havde jeg haft store smerter i svang og hæle i et halvt år. Jeg havde været hos læge, reumatolog og andre fodterapeuter. Jeg havde gået med krykker, købt specialsko, lavet en mia. forskellige øvelser og været sygemeldt. Jeg havde til sidst polstret alle gulve i huset med skum-lege-gulv til babyer for overhovedet at kunne komme omkring. Min hverdag, mine børn, vores husholdning og mit humør var i den grad påvirket af mine smerter. Og så fandt jeg Trine. Trines viden om fødder og hendes hjertevarme og empati fik mig til at føle mig hørt og i gode hænder. Og det tog kun en uge og ganske få virkemidler, før jeg kunne mærke bedring. Og Trine stopper ikke ved den enkelte patient. Hun besøger lægehuse og uddanner dem i korrekt diagnose og behandling af smerter i fødderne. Hun besøger skobutikker og uddanner dem i hvilke sko, de bør anbefale folk. Trine er simpelthen så dedikeret og sød. Det er mit store ønske, at alle, der har nogen form for fodproblemer, kigger forbi Trine allerførst. Og så burde sko-industrien indføre en mærknings-ordning à la Nøglehulsmærket, hvor man mærker gode sko med et billede af Trine.

 – Charlotte Vilhelmsen