Jeg hedder Pia, er født 1969, og mor til 3.

Jeg har siden 1994 arbejdet som sygeplejerske, inden for hospitalsregi, psykiatrien og de sidste mange år i hjemmesygeplejen. Et job som jeg har været utrolig glad for og som har givet mig en masse erfaring og ikke mindst en stor indsigt i det enkelte menneskes behov. Med min lange sygeplejebaggrund har jeg en solid sundhedsfaglig viden som jeg nu gør brug af i mit job som statsautoriseret fodterapeut.

Jeg har igennem min uddannelse til fodterapeut erfaret hvor vigtigt det er at du tager dig af dine fødder, da de skal bære dig igennem hele livet. Dette kommer ikke af sig selv, og de plejer ikke sig selv, desværre. Igennem en dejlig og grundig fodbehandling vil jeg pleje dine fødder, fjerne evt hård hud og ligtorne, og du vil få vejledning i hvordan du selv kan behandle dem, således at du kan passe godt på dem i din hverdag.

Hos Søborgs fodterapi og smerteklinik har jeg fået en fantastisk mulighed for at kombinere min viden om smerter fra sygeplejen med fodterapien, og arbejde ud fra at fødderne ikke skal ses isoleret fra den øvrige krop. Fodsmerter forplanter sig andre steder i kroppen som knæ, hofte og ryg, hvorfor jeg mener det forbyggende er meget vigtigt at finde årsagen til smerterne, at få undersøgt evt. fejlstillinger i fx fødderne og finde behandlingsmuligheder, hvilket jeg vil se frem til at kunne hjælpe dig med i klinikken.

Jeg sætter en ære at dine fødder er sunde og har det godt, samt at vejlede professionelt, og glæder mig til at byde dig velkommen i stolen.

pia søborg fodterapi