Individuelt tilpasset indlæg, fremstillet til dig.

Hvis du har gener i fødderne som smerter i forfoden eller i svangen, kan vi undersøge dine fødder med diverse objektive undersøgelser og vurdere, om vi vil kunne hjælpe dig med et individuelt tilpasset indlæg, som vi kan lave i et værksted, der er tilknyttet klinikken.

Nogle gange kan generne med fordel afhjælpes med laserbehandling.

behandling fodterapi søborg

Undersøgelser af fødderne og afdækning af årsag til smerter, samt plan.

Denne tid er til dig som har  smerter i fødderne, jeg vil undersøge dine fødder og høre om de ting du evt. har forsøgt allerede og derved kan jeg få et overblik og lægge en plan så du kan bliv så tæt på smertefri som muligt, oftest er det fuldstændig smertefri.

Det kan tit være en fordel at gå til lægen også, det hjælper vi med at vurdere. I planen kan indgå, indlæg og ofte laserbehandlinger.

Vi samarbejder med fysioterapeuter og kiropraktorer og andre behandlere, som vi også kan anbefale dig. Tag dine bedste sko med, gerne 2-3 par som kan bindes/snøres, ikke har en hæl over 2 cm og har lukket hælkappe. Ved tvivl om din sko er egnede til eventuelle indlæg, vil jeg hjælpe dig med råd og vejledning, når jeg ser hvad du går i til dagligt.

ydelsen udføres kun af Trine.

 

 

Stor succes med smertelindring ved indlæg

Som anæstesisygeplejerske med speciale i smerter kan jeg via undersøgelser af dine fødder, hjælpe dig med at afdække hvorfor du har smerter i fødderne samt finde en løsning.

Jeg laver en individuel plan til dig, som vil hjælpe dig på kort og lang sigt.

Tag de sko med du går mest med, da gode sko ofte er en del af løsningen.

Send mig en SMS eller book tiden via hjemmesiden

Der er hjælp at hente og vi har stor succes med vores smertebehandling.

Husk du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og helbredstillæg.